2016. augusztus 13., szombat

Horoszkó fashion - Bika

Egy kicsit a bikáról...
Személyiségük elbűvölő, de ha jót akarunk magunknak, ne bőszítsük fel. A bosszantásokat sokáig passzívan tűri, de egy idő után kifogy a béketűrésből, és haragja elemi és pusztító erővel tör ki, úthengerként mindenen átmegy, ami az útját állja. Barátnak tökéletesek, viszont ne kívánjuk őket az ellenségünknek, mert abból sosem mi jövünk ki jól. Intelligens és ravasz, makacsságban pedig verhetetlen. Önfejű, mindig a maga fejére hallgat.  Ha egy Bika valamit nem akar, akkor azt nem is fogja soha sem megcsinálni, viszont, ha akar valamit mindent bevet. Zsarol, sír, fenyeget és nincs híján a manipulációs fortélyoknak sem. Túlzottan birtokló, s kisajátít mindent magának, amivel hamar magára haragítja az embereket. Szereti, ha a dolgok róla szól. Általában kellemes a hangjuk, szeretik a zenét, szépérzékük, kézügyességük kiemelkedően jó és praktikusan tudnak gondolkodni. Humorosak. A bikák meglehetően jó ízlésről árulkodnak, ínyencek. Szeretik a luxust, az aranyat és az ékszereket, de mégis ügyesen bánik a pénzzel. Képes csinosan öltözködni kevés pénzből is. A leglustább horoszkóp. Imádnak aludni és enni, ezért elég hízékonyak.


Milyen stílus illik hozzá?
A bika nő nagyon nőies, és ezért mindig mutatósnak kell lennie. Szeretik, ha csábítanak és kitűnnek a tömegből. Veszélyesek, manipulatívak és makacsak, amit az öltözködésben és igyekszenek kimutatni. Egy szóval, egy bika nő akkor érzi jól magát a bőrében, ha nőiesnek, de emellett veszélyesnek tűnik a ruháiban, ami már eleve feltűnő. Szóval a kulcsmondat az öltözködéshez:  Piros és fekete minden mennyiségben. A fekete főleg azért is, mert a bikák néha hajlamosak az elhízásra, s mindenki tudja, hogy ez a szín slankít. Sminkben mindig csak egy dolgot emelj ki egyszerre, legyen az száj vagy szem. Ékszerek, de abból sem sok, hisz a kevés, néha több. 
Persze a bika horoszkóp elég kényelmes, így nem mindig szereti felkapni a nőies dolgokat, mert azok általában kényelmetlenek, így néha beérik egy farmerral és egy hétköznapi pólóval, de persze azt is stílusosan kell elérni. Ehhez nagyon jó például egy boyfriend farmer, egy fekete felső és valami pulóver, ing vagy dzseki a derékra. 

1 megjegyzés :

  1. Szia!
    Nagyon tetszik ez a posztsorozat, sehol nem láttam még ilyet! Mérlegként még várom az én időmet, úgyhogy fel is iratkoztam, hogy ne maradjak le semmiről! :)
    Üdv: Ginny
    U.I.: Nagyon szép a blog!

    VálaszTörlés