2016. július 24., vasárnap

Horoszkóp fashion - Kos

Egy kicsit a kosról...
Egy Kosnál minden fejben dől el: ha valamit el akar érni, azt el is éri. Fejben kell összeszedettnek lenniük, mert egyszer túl sokat agyalnak, másszor meg inkább gondolkodtak volna, mielőtt elkapja őket a hév. Amennyire türelmetlen jegy annyira képes szenvedni a tehetetlenségtől. Tipikus gyorshajtó, nem tud lassan menni. Egy Kost megfélemlíteni nem érdemes, hacsak nem a bátorságát akarjuk növelni vele. Egyenesen kimondja, amit gondol. Ez gyakran túl őszintére sikeredik, és nyers stílusa miatt úgy bánt meg másokat, hogy észre sem veszi. Nincs túl nagy érzéke a lélek finom dolgaihoz, lelkizéshez ne egy Kos jegyűt válasszunk. Rengeteg energia van benne, azonban ne bízzunk rá hosszan tartó feladatokat, mert vagy elunja, vagy feladja, vagy belefárad. A gyors eredményeket szereti.  Jellemzően nem képes érzékelni a határokat, emiatt könnyen túl tud lőni a célon. Azonban csupa szív, aki közvetlen, kezdeményező, és nem szereti a konkurenciát. Egyik percben a nulláról képes bármit felépíteni, a másik percben pedig legszívesebben lenne egy díszpárna a kanapén. Ha letörik a szarvát, elveszti a motivációját, és ha túl sokáig korlátozzák, oly annyira képes elveszíteni egyéniségét, erejét, hogy előbb lesz papucs orrán pamutboly, mintsem a nagy hős, tettre kész Kos.

Milyen stílusú öltözködés illik hozzá?
A kos nő, nagyon okos, amit megjelenésben is biztosítani kell. Ez mind szép és jó persze, de erről a csillagjegyről tudni kell, hogy örökmozgó. Imádja a kihívásokat, az extrém helyzeteket, s na meg persze a sportokat. Mindezek mellett szenvedélyes, kreatív és igényes. Nem könnyű ehhez a horoszkóphoz megtalálni a tökéletes, egyéni stílust, de semmi sem lehetetlen. 
Én a kos csillagjegyhez a következőt ajánlom: Az eleganciát keverni a sportossal többféleképpen lehet. Például: Ing farmerral és bármilyen cipővel, vagy zakó egy feliratos, "vagány" pólóval meg egy fekete nadrággal, esetleg szoknyával.
Ami még nagyon tuti tipp: Bármit elegánssá, illetve sportossá lehet tenni, ha a megfelelő cipőt veszed fel.
Például egy hosszú farmer és póló kombináció egy magassarkúval már is máshogy mutat, mint mondjuk egy sima sportcipővel, de ugyan ez fordítva is. Egy elegáns fekete ruha egy Adidas Superstarral már is máshogy néz ki. Főleg még, ha meg is fűszerezed egy farmerdzsekivel ;) ! Nagyon sokféleképpen el lehet érni a kívánt sportos-elegáns keverék eredményét, csak akarni kell, s tudni, hogy melyik fajtája vagy igazán te! Melyikben érzed magad kényelmesen!
  •  

5 megjegyzés :

  1. Szia!
    Nagyon jó ötletnek találom ezt a "bejegyzés sorozatot". Érdeklődve várom a vízöntő csillagjegynek a bejegyzését, bár az még messze van. Mindenesetre ez a bejegyzés is tetszett, mégha nem is a kos jegyében születtem. :)
    Szia!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, igyekszem valami újat nyújtani! :)
      Ígérem sietek, s hozom az összeset!

      - Adele

      Törlés
  2. Szia! Ugyanazt tudom írni, mint Lili: Sehol nem láttam még ilyen bejegyzés sorozatot ;) Kíváncsian várom az oroszlánról szóló írásodat!

    VálaszTörlés